Download lagu Nyanding Liyane (Lilo) oleh Vivi Voletha Mp3

Nyanding Liyane (Lilo) oleh Vivi Voletha

Vivi Voletha - Nyanding Liyane (Lilo)

Download lagu Vivi Voletha Nyanding Liyane (Lilo) secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Vivi Voletha Nyanding Liyane (Lilo) MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Vivi Voletha
Judul Nyanding Liyane (Lilo)
Genre Indonesia
Dirilis 2020
Durasi 06:01
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Nyanding Liyane (Lilo)

Lihat Sedikit Lirik

Kenangan Masa lalu saat bersamamu
Berhayal bakal urip sesandingan
Tapi keyataane sak iki
Nyanding liyane
Aku iklas pasrah karo kahanane

Cukup pisan iki aku nandang loro ati
Nutup ati kanggo wong
seng tahu tak tresnani
Janjimu dek biyen
Ngancani tekaning pati
Nangeng nyatane aku mbok larani

Reff
Lilo aku lilo.. o
Pasrah kang Kuasa
Senadyan kowe wes gandeng karo wong liyo

Aku mung ndedongo..o
Aku iso duwe ganti
Seng luweh gemati tulus karo aku iki

Lagu Nyanding Liyane (Lilo) Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis