Download lagu Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane oleh Vita Alvia Mp3

Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane oleh Vita Alvia

Vita Alvia - Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane

Download lagu Vita Alvia Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Vita Alvia Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Vita Alvia
Judul Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 06:19
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane

Lihat Sedikit Lirik

Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun

Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun

Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun

Lagu Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis