Download lagu Aku Sing Duwe Ati oleh Vita Alvia Mp3

Aku Sing Duwe Ati oleh Vita Alvia

Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati

Download lagu Vita Alvia Aku Sing Duwe Ati secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Vita Alvia Aku Sing Duwe Ati MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Vita Alvia
Judul Aku Sing Duwe Ati
Genre Dangdut
Dirilis 2019
Durasi 04:19
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Aku Sing Duwe Ati

Lihat Sedikit Lirik

Aku seng nduwe ati koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa koe rasah suloyo
Aku seh tetep tresno senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Yen awan tansah kelingan
Yen wengi raiso mapan
Koyo ngene wong sing kasmaran

Senajan akeh konco konco
Seng durung biso nerimo
Kabeh ora tak rungokno

Njero atine manungso kuwi bedo bedo
Ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

Aku seng nduwe ati koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa koe rasah suloyo
Aku seh tetep tresno senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Lagu Aku Sing Duwe Ati Lainnya
Aku Sing Duwe Ati

Aku Sing Duwe Ati

Vita Alvia - Topic
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis