Download lagu Tak Losne Wae oleh Syahiba Saufa Mp3

Tak Losne Wae oleh Syahiba Saufa

Syahiba Saufa - Tak Losne Wae

Download lagu Syahiba Saufa Tak Losne Wae secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Syahiba Saufa Tak Losne Wae MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Syahiba Saufa
Judul Tak Losne Wae
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 04:48
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Tak Losne Wae

Lihat Sedikit Lirik

Ora centang biru
Aplikasi jahatmu
Supoyo aku ora ngerti statusmu

Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok delikne
Tak loske wae
Kowe online ro liyane

Aku ning kene setyo ngenteni kowe
Nanging nyatane kowe gandeng liyane
Opo kowe ngerti naliko ngucap janji
Janjimu karo aku ora ngeliyo ati

Kurang opo aku sayang kowe tego ngeliyan
Tak gadang gadang nyatane kowe ngilang
Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok delikne
Tak loske kowe online ro liyane

Ora centang biru kok privat nomerku
Supoyo aku ora ngerti statusmu

Lagu Tak Losne Wae Lainnya
Tak Losne Wae

Tak Losne Wae

Syahiba Saufa - Topic
Syahiba Saufa - Tak Losne

Syahiba Saufa - Tak Losne

Alexandria Music Populer
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis