Download lagu Sepine Wengi oleh Syahiba Saufa Mp3

Sepine Wengi oleh Syahiba Saufa

Syahiba Saufa - Sepine Wengi

Download lagu Syahiba Saufa Sepine Wengi secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Syahiba Saufa Sepine Wengi MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Syahiba Saufa
Judul Sepine Wengi
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 04:26
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Sepine Wengi

Lihat Sedikit Lirik

Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Koe nate janji ra bakal mbok blenjani

Reff.
Nanging saiki koe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan
Neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Back To ##

Back To Reff

Back To Reff

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Lagu Sepine Wengi Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis