Download lagu Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) oleh Syahiba Saufa Mp3

Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) oleh Syahiba Saufa

Syahiba Saufa - Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)

Download lagu Syahiba Saufa Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Syahiba Saufa Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Syahiba Saufa
Judul Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 06:25
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)

Lihat Sedikit Lirik

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten, matur nuwun

Cobo tak kuwat kuwatne, weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne, mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio, ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

Sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio, tresnoku kok sio sio
Mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

Lagu Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis