Download lagu Leda Lede oleh Syahiba Saufa Mp3

Leda Lede oleh Syahiba Saufa

Syahiba Saufa - Leda Lede

Download lagu Syahiba Saufa Leda Lede secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Syahiba Saufa Leda Lede MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Syahiba Saufa
Judul Leda Lede
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 05:12
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Leda Lede

Lihat Sedikit Lirik

Biyen Koe Ngomong Wes Ra Sudi
Saiki Koe Nuntut Aku Bali
Opo Koe Pantes Tak Langgati
Aku Iseh Wedi Mbok Larani

Atiku Iki Wes Kadung Loro
Wes Dadi Kebacut Ilang Roso
Tresnoku Wes Sudo
Ra Koyo Dek Jaman Smono
Atiku Wes Kanggo Uwong Liyo

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane
Aku Koe Du Jodone

Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi
Lungamu Nengendi Aku Ra Nggoleki
Wes Kadung Kelaran Ati Ora Karuan
Wes Bubrah Kahanan Rosoku Uwes Ilang

Wes Lalekke Wae Aku Ora Nggondeli
Atiku Mung Siji Rakuat Yen Mbaleni
Salahmu Dewe Biyen Koe Wes Nglarani
Ati Leda Lede Saiki Koe Pengen Aku Bali

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane
Aku Koe Du Jodone

Atiku Iki Wes Kadung Loro
Wes Dadi Kebacut Ilang Roso
Tresnoku Wes Sudo
Ra Koyo Dek Jaman Smono
Atiku Wes Kanggo Uwong Liyo

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane

Lagu Leda Lede Lainnya
Leda Lede

Leda Lede

Syahiba Saufa - Topic
Ratna Antika - Leda Lede [OFFICIAL]

Ratna Antika - Leda Lede [OFFICIAL]

Milady Record Official
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis