Download lagu Ngampet Loro (Feat. Rossy) oleh Sleman receh Mp3

Ngampet Loro (Feat. Rossy) oleh Sleman receh

Sleman receh - Ngampet Loro (Feat. Rossy)

Download lagu Sleman receh Ngampet Loro (Feat. Rossy) secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Sleman receh Ngampet Loro (Feat. Rossy) MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Sleman receh
Judul Ngampet Loro (Feat. Rossy)
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 05:31
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Ngampet Loro (Feat. Rossy)

Lihat Sedikit Lirik

wes suwe aku ngampet loro ati
pengenku kowe iso ngerteni
rasane ning njero ati iki
kepengen biso nduweni

sampai kapan aku kudu koyo ngene
opo pancen iki wes dadi dalane
mugo sesuk kowe wani njelaske
yen kowe bakal milih salah sijine

nanging aku raiso ngungkapke
mergo awakmu wes ono sing ndue
cukup tak simpen nggo aku dewe
sayangku mung kanggo kowe

sampai kapan aku kudu koyo ngene
opo pancen iki wes dadi dalane
mugo sesuk kowe wani njelaske
yen kowe bakal milih salah sijine

nanging aku raiso ngungkapke
mergo awakmu wes ono sing ndue
cukup tak simpen nggo aku dewe
sayangku mung kanggo kowe

yo mung siji dadi panyuwunku
mugo awakmu dadi jodoku
sampai kapan tetap ku tunggu
jawaban kepastianmu

Lagu Ngampet Loro (Feat. Rossy) Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis