Download lagu Sayang Kowe oleh Safira Inema Mp3

Sayang Kowe oleh Safira Inema

Safira Inema - Sayang Kowe

Download lagu Safira Inema Sayang Kowe secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Safira Inema Sayang Kowe MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Safira Inema
Judul Sayang Kowe
Genre Dangdut
Dirilis 2019
Durasi 04:35
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Sayang Kowe

Lihat Sedikit Lirik

Udan rintik-rintik langite mendung
Pelangi pelukismu agung
Udane soyo deres nambahi kangenku
Kelingan manise esemmu

Opo kowe ngerti
Mung kowe sing tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati
Gede roso tresnaku
Mung kanggo sliramu
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

Tulung sawangen aku
Aku sing setyo ngenteni
Tak suwu kowe biso njogo ati

Tulung sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

Opo kowe ngerti
Mung kowe sing tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati
Gede roso tresnaku
Mung kanggo sliramu
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

Tulung sawangen aku
Aku sing setyo ngenteni
Tak suwu kowe biso njogo ati

Tulung sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

Tulung sawangen aku
Aku sing setyo ngenteni
Tak suwu kowe biso njogo ati

Tulung sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

Lagu Sayang Kowe Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis