Download lagu Salam Tresno oleh Safira Inema Mp3

Salam Tresno oleh Safira Inema

Safira Inema - Salam Tresno

Download lagu Safira Inema Salam Tresno secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Safira Inema Salam Tresno MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Safira Inema
Judul Salam Tresno
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 05:20
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Salam Tresno

Lihat Sedikit Lirik

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang... Aku tulus Tresno slirahmu... Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Lagu Salam Tresno Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis