Download lagu Kuat Ati oleh Safira Inema Mp3

Kuat Ati oleh Safira Inema

Safira Inema - Kuat Ati

Download lagu Safira Inema Kuat Ati secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Safira Inema Kuat Ati MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Safira Inema
Judul Kuat Ati
Genre Dangdut
Dirilis 2019
Durasi 04:20
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Kuat Ati

Lihat Sedikit Lirik

Ajur rosoning atiku
Nyawang kowe cidro ning ngarepe moto
Mlaku gegandhengan karo konco cerakku
Udan grimis ning njeroning ati

Kahanan opo sing kudu tak tompo?
Kok koyo ngene lakon uripku iki?
Langit ketoke mendung nanging ora ono udan
Janji sing kepatri ilang amung kari kenangan

Loro ning ati
Kowe lungo pas aku sayang-sayange
Lan moto batin iki sanggup tah nyawang
Kowe karo wong liyo

Gusti, tulungono aku
Paringono kuat ati
Nyawang slirane
Tentrem karo pilihane

Kahanan opo sing kudu tak tompo?
Kok koyo ngene lakon uripku iki?
Langit ketoke mendung nanging ora ono udan
Janji sing kepatri ilang amung kari kenangan

Loro ning ati
Kowe lungo pas aku sayang-sayange
Lan moto batin iki sanggup tah nyawang
Kowe karo wong liyo

Gusti, tulungono aku
Paringono kuat ati
Nyawang slirane
Tentrem karo pilihane
Nyawang slirane
Tentrem karo pilihane

Lagu Kuat Ati Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis