Download lagu Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede oleh Safira Inema Mp3

Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede oleh Safira Inema

Safira Inema - Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede

Download lagu Safira Inema Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Safira Inema Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Safira Inema
Judul Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 05:12
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede

Lihat Sedikit Lirik

Biyen kowe ngomong wes ra sudi
Saiki kowe nuntut aku bali
Opo kowe pantes tak lagati?

Aku isih wedi mbok larani

Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Ora tak getuni, ora tak tangisi
Lungamu neng endi, aku ora nggoleki
Wes kadung kelaran, atiku ra karuan
Wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang

Wes lalekke wae, aku ora nggondheli
Atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni
Salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani

Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali
Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone
Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo
Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone
Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo
Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone
Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Lagu Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis