Download lagu Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu oleh Safira Inema Mp3

Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu oleh Safira Inema

Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu

Download lagu Safira Inema Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Safira Inema Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Safira Inema
Judul Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 06:20
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu

Lihat Sedikit Lirik

mas.. aku pingin cerito
tentang kita berdua
wong tuoku ora setuju
yen kowe lan aku bersatu..

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan

Reff :

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo..

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare..

Musik :

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan..

Reff :

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku..

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

Lagu Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis