Download lagu Tresno Sing Ajur oleh Ryzki Mp3

Tresno Sing Ajur oleh Ryzki

Ryzki - Tresno Sing Ajur

Download lagu Ryzki Tresno Sing Ajur secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Ryzki Tresno Sing Ajur MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Ryzki
Judul Tresno Sing Ajur
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 05:12
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Tresno Sing Ajur

Lihat Sedikit Lirik

senajan kowe lungo aku yo orapopo
ati tetep kuat ngadepi roso
netes eluhku kowe nglungani tresno
urip mung sepisan ra sah digawe rekoso

abot ngrasakke kowe mblenjani janji
karo wong liyo sing kere ati
trimo nggolek wong sugih bondo maniso lati
ra sah sepaneng aku kuat ati

lilakke kabeh kenangan mbiyen kae
wes cukup loro sing tak rasakke

Reff :
aku uwis nem taun mlaku karo kowe
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekkel
opo kowe ra ngerti sing takrasakkele
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane

lilakke kabeh kenangan mbiyen kae
wes cukup loro sing tak rasakke

Reff :
aku uwis nem taun mlaku karo kowe
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke
opo kowe ra ngerti sing tak rasakke
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane
he hee

(Overtune)
aku uwis nem taun mlaku karo kowe
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke
opo kowe ra ngerti sing tak rasakke
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane

Lagu Tresno Sing Ajur Lainnya
Tresno Sing Ajur

Tresno Sing Ajur

Various Artists - Topic
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis