Download lagu Treteg Lembu Peteng oleh Nella Kharisma Mp3

Treteg Lembu Peteng oleh Nella Kharisma

Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng

Download lagu Nella Kharisma Treteg Lembu Peteng secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Nella Kharisma Treteg Lembu Peteng MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Nella Kharisma
Judul Treteg Lembu Peteng
Genre Dangdut
Dirilis 2019
Durasi 05:49
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Treteg Lembu Peteng

Lihat Sedikit Lirik

Neng kutho Tulungagung
Dalan iki ngelengke atiku bingung
Mikirne tresnamu sing ilang
Neng treteg lembu peteng Tulungagung

Tansah eleng saben aku nyawang
Kopi cethe sing wes dadi budayane
Lungguh jejer semendhe pundakku
Karo ngomong yen kowe tresno aku

Neng treteg lembu peteng kowe janji
Tresnomu sing gedhe ora bakal lali
Nanging nyatane kowe cidro ing janji
Marang aku sing tansah setyo ngenteni

Treteg lembu peteng iki dadi saksi
Tresnomu sing gedhe ora bakal lali
Panggungrejo pabrik gulo Mojopanggung
Kowe cidro janji marang Gusti sing agung

Lagu Treteg Lembu Peteng Lainnya
Treteg Lembu Peteng

Treteg Lembu Peteng

Andra Kharisma - Topic
Treteg Lembu Peteng

Treteg Lembu Peteng

Various Artists - Topic
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis