Download lagu Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa) oleh Nella Kharisma Mp3

Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa) oleh Nella Kharisma

Nella Kharisma - Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa)

Download lagu Nella Kharisma Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa) secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Nella Kharisma Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa) MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Nella Kharisma
Judul Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa)
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 04:25
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa)

Lihat Sedikit Lirik

Duh cah ayu aku tresno karo kowe
Siji sijine neng njero atiku
Aku lilo kerjo esuk awan sore
Amung gawe nyenengke atimu

Senajan hasile ora sepiro
Yowes rapopo aku biso nrimo
Iki ngono gegayuhanku
Nyawiji bareng sliramu

Duh kang mas aku tetep tresno kowe
Tak trimo opo anane
Tak tunggu kang mas buktekke janjimu
Nyuwun restu marang wong tuwaku

O... sabaro nimas tak toto atiku
Nyuwun pangestu marang wong tuwaku
Mugo'o gusti ugi paring restu
Aku biso urip bareng sliramu
Kowe biso urip bareng awakku

Lagu Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa) Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis