Download lagu Banyu Langit oleh Nella Kharisma Mp3

Banyu Langit oleh Nella Kharisma

Nella Kharisma - Banyu Langit

Download lagu Nella Kharisma Banyu Langit secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Nella Kharisma Banyu Langit MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Nella Kharisma
Judul Banyu Langit
Genre Dangdut
Dirilis 2017
Durasi 05:45
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Banyu Langit

Lihat Sedikit Lirik

Sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane



Sudah tahu Yang Ini Belum?



Halu Sejenak, Oppa Drama Korea Yang Cocok Jadi Teman Hidupmu ...


Tipe Kids Zaman Now Dilihat Dari Film Favorit, Kamu Yang Mana?


Seperti Apa Sih Dream Wedding Kamu Nanti?

Lagu Banyu Langit Lainnya
Nella Kharisma - Banyu Langit [OFFICIAL]

Nella Kharisma - Banyu Langit [OFFICIAL]

Morena Production [OFFICIAL]
Banyu Langit

Banyu Langit

Nella Kharisma - Topic
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis