Download lagu Yen Ning Tawang oleh Mayang Sari Mp3

Yen Ning Tawang oleh Mayang Sari

Mayang Sari - Yen Ning Tawang

Download lagu Mayang Sari Yen Ning Tawang secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Mayang Sari Yen Ning Tawang MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Mayang Sari
Judul Yen Ning Tawang
Genre Indonesia
Dirilis 2013
Durasi 07:52
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Yen Ning Tawang

Lihat Sedikit Lirik

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso nimas
Sun takokke pawartamu

Janji-janji aku eling cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Lintang lintange iwi-iwi nimas
Tresnaku sundhul wiyadi

Dek semono janjimu disekseni
Mego kartiko kairing rasa tresno asih

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Rungokno tangise ati
Binarung swaraning ratri nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Lagu Yen Ning Tawang Lainnya
Yen Ing Tawang / Mayangsari

Yen Ing Tawang / Mayangsari

オヤジレコード
YEN ING TAWANG ANA LINTANG

YEN ING TAWANG ANA LINTANG

Mayangsari - Topic
Yen Ning Tawang

Yen Ning Tawang

Mayangsari - Topic
Yen Ing Tawang

Yen Ing Tawang

Various Artists - Topic
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis