Download lagu Lungamu Ninggal Kenangan oleh Lusiana Malala Mp3

Lungamu Ninggal Kenangan oleh Lusiana Malala

Lusiana Malala - Lungamu Ninggal Kenangan

Download lagu Lusiana Malala Lungamu Ninggal Kenangan secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Lusiana Malala Lungamu Ninggal Kenangan MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Lusiana Malala
Judul Lungamu Ninggal Kenangan
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 05:01
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan

Lihat Sedikit Lirik

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff
sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe getun
Cekap smanten
Matur nuwon

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff
sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe getun
Cekap smanten

Lagu Lungamu Ninggal Kenangan Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis