Download lagu Lewat Angin Wengi oleh Irenne Ghea Mp3

Lewat Angin Wengi oleh Irenne Ghea

Irenne Ghea - Lewat Angin Wengi

Download lagu Irenne Ghea Lewat Angin Wengi secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Irenne Ghea Lewat Angin Wengi MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Irenne Ghea
Judul Lewat Angin Wengi
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 04:48
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Lewat Angin Wengi

Lihat Sedikit Lirik

Padange mbulan ndadari
Ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati
Esemmu tansah ngangeni
Opo ning kono kroso kangen iki?

Nadyan akeh godha
Ra ngalangi dalaning tresno
Mung sliramu memanike kalbu
Ra ono wong liyo

Rungokno sworo atiku
Kang nandang kangen sliramu
Kang tansah manah atiku
Saben wengi ra biso nendro netraku

Lewat lirih sworo angin
Tak titipne roso kasmaran
Sedino koyo sewindu
Ngantu-antu ngenteni tekamu

Padange mbulan ndadari
Ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati
Esemmu tansah ngangeni
Opo ning…

Lagu Lewat Angin Wengi Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis