Download lagu Umpomo Aku Mati oleh Happy Asmara Mp3

Umpomo Aku Mati oleh Happy Asmara

Happy Asmara - Umpomo Aku Mati

Download lagu Happy Asmara Umpomo Aku Mati secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Happy Asmara Umpomo Aku Mati MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Happy Asmara
Judul Umpomo Aku Mati
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 04:27
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Umpomo Aku Mati

Lihat Sedikit Lirik

jaremu aku sing enek ning atimu
jaremu aku sing iso dadi jantungmu
sliramu ning endi wis ra tau bali
atiku loro pas mok minggatno

setiaku iki opo wis dadi pungkasan
pengorbananku opo wis dadi kenangan
pancen wis nasibe pancen wis dalane
piye rasane yen dipisahne

ning endi tresno sing mbok rasakne
kudune kowe saiki ning kene
nanging aku sing loro
mergo kowe ngadoh ngelungo

ning endi tresno sing mbiyen tak banggakne
kudune kowe saiki ning kene
mungkin tak mati wae
opo kowe bakal ndungokne

setiaku iki opo wis dadi pungkasan
pengorbananku opo wis dadi kenangan
pancen wis nasibe pancen wis dalane
piye rasane yen dipisahne

ning endi tresno sing mbok rasakne
kudune kowe saiki ning kene
nanging aku sing loro
mergo kowe ngadoh ngelungo

ning endi tresno sing mbiyen tak banggakne
kudune kowe saiki ning kene
mungkin tak mati wae
opo kowe bakal ndungokne

hooo wo.. o..
umpomo mengko aku wis mati

Lagu Umpomo Aku Mati Lainnya
Umpomo Aku Mati

Umpomo Aku Mati

Happy Asmara - Topic
Umpomo aku mati - Happy Asmara

Umpomo aku mati - Happy Asmara

MUSIK FAVORIT OFFICIAL
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis