Download lagu Podo Karepe oleh Happy Asmara Mp3

Podo Karepe oleh Happy Asmara

Happy Asmara - Podo Karepe

Download lagu Happy Asmara Podo Karepe secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Happy Asmara Podo Karepe MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Happy Asmara
Judul Podo Karepe
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 06:10
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Podo Karepe

Lihat Sedikit Lirik

Mbiyen aku nduwe roso tresno
Nanging saikine uwes bedo
Kowe wes karo wong liyo
Senajan loro tapi ora popo

Wes tak colne lehmu karo kae
Wes tak losne lehmu milih kae
Tak ikhlasne masio loro dewe
Mugo gusti paringi dalane

Seh podo senenge sek podo sayange
Nanging ketutup gengsine
Seh podo karepe
Seh podo butuh e nanging seh gede egone

Reff
Tresno sing tenanan
Nyatane mung kelaran kudu trimo kenyataan
Gusti yen pancen iki
Uwes dalane tak trimo karo mesem wae

Ngalio rosoku neng koe

Lagu Podo Karepe Lainnya
Podo Karepe

Podo Karepe

Fire Amanda - Topic
Podo Karepe

Podo Karepe

Fire Amanda - Topic
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis