Download lagu Dada Sayang oleh Happy Asmara Mp3

Dada Sayang oleh Happy Asmara

Happy Asmara - Dada Sayang

Download lagu Happy Asmara Dada Sayang secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Happy Asmara Dada Sayang MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Happy Asmara
Judul Dada Sayang
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 05:46
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Dada Sayang

Lihat Sedikit Lirik

Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat kuatne ati
Nadyan loro tenan
Sing dikarepne selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yowes kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku we malah ro wong liyo
Aku sadar wes raono artine

Yowes dada sayang dewe wes rak dadi siji
Sing ati ati nggon bebrayan
Tak dongake tresno nyawiji
Yowes dada sayang, lilo ora tak gondeli
Amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki

Yen wonten kurang, ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyomu mung semono

Lagu Dada Sayang Lainnya
Happy Asmara - Sayang Kowe [OFFICIAL]

Happy Asmara - Sayang Kowe [OFFICIAL]

Milady Record Official
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis