Download lagu Nutupi Laraku oleh Gita Youbi Mp3

Nutupi Laraku oleh Gita Youbi

Gita Youbi - Nutupi Laraku

Download lagu Gita Youbi Nutupi Laraku secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Gita Youbi Nutupi Laraku MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Gita Youbi
Judul Nutupi Laraku
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 06:39
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Nutupi Laraku

Lihat Sedikit Lirik

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo iso yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo, ning atiku
sing rung kulino

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cubo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
Nutupi Laraku

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Lagu Nutupi Laraku Lainnya
Nutupi Laraku

Nutupi Laraku

Various Artists - Topic
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis