Download lagu Siji Rosokentrung Koplo oleh Anggun Pramudita Mp3

Siji Rosokentrung Koplo oleh Anggun Pramudita

Anggun Pramudita - Siji Rosokentrung Koplo

Download lagu Anggun Pramudita Siji Rosokentrung Koplo secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Anggun Pramudita Siji Rosokentrung Koplo MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Anggun Pramudita
Judul Siji Rosokentrung Koplo
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 04:58
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Siji Rosokentrung Koplo

Lihat Sedikit Lirik

Kadhung wis sing ono
Nong ati buru keroso
Nggawe batin sun kesikso
Urip tanpo riko

Sun lilakno riko menyang
Sun lilakno paribasane riko ilang
Kari abot sun rasakno
Sampek kangelan sun nglalekno

Siji roso hang sun gowo
Yo mung welas kanggo riko
Tanpo isun sadari
Tekan riko koyo nyoto
Tanpo isun sadari

Kadhung riko yo wis sing ono
Kadhang nggondo kembang wangi
Kadhang teko noring ngipi

Kadhung wis sing ono
Nong ati buru keroso
Nggawe batin sun kesikso
Urip tanpo riko

Sun lilakno riko menyang
Sun lilakno paribasane riko ilang
Kari abot sun rasakno
Sampek kangelan sun nglalekno

Siji roso hang sun gowo
Yo mung welas kanggo riko
Tanpo isun sadari
Tekan riko koyo nyoto
Tanpo isun sadari

Kadhung riko yo wis sing ono
Kadhang nggondo kembang wangi
Kadhang teko noring ngipi

(tanpo isun sadari)
(tekan riko koyo nyoto)
(tanpo isun sadari)
(kadhung riko yo wis sing ono)
(kadhang nggondo kembang wangi)
(kadhang teko noring ngipi)

Lagu Siji Rosokentrung Koplo Lainnya
Tau Tatu

Tau Tatu

Anggun Pramudita - Topic
Gemantunge Roso

Gemantunge Roso

Sela Silvina - Topic
Wujute Roso

Wujute Roso

Demy - Topic
Gede Roso (Remix)

Gede Roso (Remix)

Abah Lala - Topic
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis