Download lagu Goblok (So So So Ho Ha) oleh Anggun Pramudita Mp3

Goblok (So So So Ho Ha) oleh Anggun Pramudita

Anggun Pramudita - Goblok (So So So Ho Ha)

Download lagu Anggun Pramudita Goblok (So So So Ho Ha) secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Anggun Pramudita Goblok (So So So Ho Ha) MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Anggun Pramudita
Judul Goblok (So So So Ho Ha)
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 04:40
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Goblok (So So So Ho Ha)

Lihat Sedikit Lirik

Goblok

Kok Aku Iso Nganti Goblok Koyo Ngene?
Nangismu Karo Aku, Bahagiane Ro Liyane
Bola-bali Ati Mbok Larani
Nanging Kowe Tetep Tak Tresnani
Roso Sayangku Tak Setel Ra Gejeron
Ketimbang Soyo Ajur, Aku Mundur Alon-alon
Wis Tak Loske Kowe Ro Liyane
Pancen Kabeh Iki Wis Dadi Dalane
Rasane Atiku Loro Yen Kelingan Janji-janji
Mbiyen Ngomonge Tresno
Eh, Jebule Mung Ngapusi
Pisan Pindo Tak Ngapuro
Ping Telu Ro Wong Liyo
Ping Papat Malah Lungo
Asssh, Atiku Wis Kulino
Dilarani Bola-bali Ngopo Tak Baleni?
Opo Koyo Ngene Roso Tresno Tekan Mati?
Aku Pengen Lali, Kepiye Carane?
Duh, Gusti, Atiku Ambyar Rasane
Kok Aku Iso Nganti Goblok Koyo Ngene?
Nangismu Karo Aku, Bahagiane Ro Liyane
Bola-bali Ati Mbok Larani
Nanging Kowe Tetep Tak Tresnani
Roso Sayangku Tak Setel Ra Gejeron
Ketimbang Soyo Ajur, Aku Mundur Alon-alon
Wis Tak Loske Kowe Ro Liyane
Pancen Kabeh Iki Wis Dadi Dalane
Wis Hop Stop, Aku Ra Kuat Tenan
Nglakoni Tresno Iki Rasane Dadi Edan
Saiki Aku Sadar
Kowe Nangis Ning Pundakku
Tok Jileh Nggo Bersandar
Nek Wis Mari Ninggal Aku
Tangis Air Matamu Kubalas Dengan Cinta
Tapi Kasih Sayangku Kau Balas Dengan Luka
Cidro Ning Ati Iki Ben Tak Tambani
Tulong Kowe Lungo Wae
Please Don’t Back To Me
Tekoku Larani Atimu
Lungoku Gawe Tangise Sliramu
Sepurane, Kabeh Iki Salahku
Opo Ra Iso Dibaleni?
Cerito Tresno Koyo Wingi
Janjiku Bakal Tak Tresnani
Kowe Tekane Mati
Kok Aku Iso Nganti Goblok Koyo Ngene?
Nangismu Karo Aku, Bahagiane Ro Liyane
Bola-bali Ati Mbok Larani
Nanging Kowe Tetep Tak Tresnani
Roso Sayangku Tak Setel Ra Gejeron
Ketimbang Soyo Ajur, Aku Mundur Alon-alon
Wis Tak Loske Kowe Ro Liyane
Pancen Kabeh Iki Wis Dadi Dalane

#AnggunPramudita

========================================
Licensed To YouTube By IDE (Music)
This Channel & Video Optimized By IDE Optimization
License Your Music Here:
Optimize Your Video Now:

Lagu Goblok (So So So Ho Ha) Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis