Download lagu Akhire Pisahan (ft. Aftershine) oleh Akd Band Mp3

Akhire Pisahan (ft. Aftershine) oleh Akd Band

Akd Band - Akhire Pisahan (ft. Aftershine)

Download lagu Akd Band Akhire Pisahan (ft. Aftershine) secara gratis di Metrolagu. Simpan dan nikmati Akd Band Akhire Pisahan (ft. Aftershine) MP3 dengan mudah tanpa adanya iklan yang mengganggu dibawah detail lagu berikut ini.

Artis Akd Band
Judul Akhire Pisahan (ft. Aftershine)
Genre Dangdut
Dirilis 2020
Durasi 05:00
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu Akhire Pisahan (ft. Aftershine)

Lihat Sedikit Lirik

titip kembang iki
dinggo wong sing tak tresnani
dijogo lan ojo nganti ilang

masio ra sesandingan
ning ati tetep sayang
ning mburimu aku wes berjuang

nanging opo kabeh iki raono artine
koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
kembange wes layu koyo janjimu neng aku

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo, aku ora popo

titip kembang iki
dinggo wong sing tak tresnani
dijogo lan ojo nganti ilang

masio ra sesandingan
ning ati tetep sayang
ning mburimu aku wes berjuang

nanging opo kabeh iki raono artine
koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
kembange wes layu koyo janjimu neng aku

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo, aku ora popo

aku lilo, dadio wong liyo ning uripku

Lagu Akhire Pisahan (ft. Aftershine) Lainnya
© 2020 metrolagu76.info download lagu mp3 gratis